De locatie van Villa Veen - Baamburgse zuwe 128-A
190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-190,bridge-core-1.0.4,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

DE LOCATIE

BAAMBRUGSE ZUWE 128-A, 3645 AK Vinkeveen

Omringd door de befaamde Vinkeveense plassen en aan haar gewilde zuidwest kant ligt deze spectaculaire vrijstaande villa (woonoppervlakte 385m2 en terrassen/tuin, water en privé -eilanden circa 7000m2) met een adembenemend weids uitzicht over het water en de privé eilandjes.

DE VILLA

is in 2016 onder architectuur van Kabaz geheel in symmetrie gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van de meest hoogwaardige, stoere materialen en hightech apparatuur. Met rondom hoge stalen ramen, meerdere terrassen en veel groen biedt de woning volledige rust en privacy. Het boothuis, de aanlegsteiger en privé eilandjes bieden u een uniek luxe gevoel van buitenleven: een droom voor waterliefhebbers die ook de levendigheid van de o.a. Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi dichtbij willen hebben.

De villa, gebouwd op maar liefst 270 heipalen, beschikt over de meest hoogstaande techniek en beveiliging.